Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Van den Hurk Makelaars o.z.
Van den Hurk Makelaars o.z.
Heuvelplein 55a
5741 JJ Beek en Donk
t. 0492 45 01 51
e. info@vandenhurkmakelaars.nl
w. vandenhurkmakelaars.nl
Van Helvoort Makelaardij
Van Helvoort Makelaardij
Ridderplein 5
5421 CV Gemert
t. 0492 - 37 11 90
e. makelaar@van-helvoortbv.nl
w. vanhelvoortmakelaardij.nl
Hendriks Coppelmans
Hendriks Coppelmans
Ron Cornelissen
Loopkantstraat 11
5405 NB Uden
t. 0413 26 48 33
e. kopersbegeleiding@hendrikscoppelmans.nl
w. hendrikscoppelmans.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Tijdelijk uit verkoop

Tijdelijk uit verkoop
15 februari 2018

Enkele maanden geleden heeft het project Eiland Rietland vertraging opgelopen vanwege een bezwaar tegen het bestemmingsplan. Helaas is nu ook bezwaar gemaakt tegen de reeds afgegeven omgevingsvergunning (bouwvergunning).

Hoe nu verder?
Het ingekomen bezwaar betekent dat de omgevingsvergunning nog niet ‘onherroepelijk’ is en er hierdoor geen Koop- Aannemingsovereenkomsten gesloten kunnen worden. Binnenkort buigt de gemeente Laarbeek zich over het ingekomen bezwaar. Daarna volgt een besluit van het college van Burgemeester en Wethouders. Voor de bezwaarmaker bestaat vervolgens de mogelijkheid hiertegen in beroep te gaan.

Wat betekent dit?
De ontstane situatie zorgt ervoor dat er onzekerheid is over het tijdstip dat de omgevingsvergunning onherroepelijk zal zijn. Daarom hebben wij ons genoodzaakt gezien het project Rietland Beek en Donk tijdelijk uit verkoop te halen. Over de duur van het uit verkoop nemen kunnen wij helaas weinig zekerheid geven. In het slechtste geval duurt dit circa 2 jaar.

Bestaande en nieuwe kandidaat-kopers blijven bij de makelaars geregistreerd staan en worden benaderd als de omgevingsvergunning onherroepelijk is.

Alle partijen hebben vertrouwen in een positieve afloop en zien het bezwaar enkel als uitstel, maar niet als afstel. De gemeente Laarbeek begint daarom nog dit voorjaar met het bouwgereed maken van het eiland.