Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Van den Hurk Makelaars o.z.
Van den Hurk Makelaars o.z.
Heuvelplein 55a
5741 JJ Beek en Donk
t. 0492 45 01 51
e. info@vandenhurkmakelaars.nl
w. vandenhurkmakelaars.nl
Van Helvoort Makelaardij
Van Helvoort Makelaardij
Ridderplein 5
5421 CV Gemert
t. 0492 - 37 11 90
e. makelaar@van-helvoortbv.nl
w. vanhelvoortmakelaardij.nl
Hendriks Coppelmans
Hendriks Coppelmans
Ron Cornelissen
Loopkantstraat 11
5405 NB Uden
t. 0413 26 48 33
e. kopersbegeleiding@hendrikscoppelmans.nl
w. hendrikscoppelmans.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Vlag in top op Rietland: het hoogste punt is bereikt!

Vlag in top op Rietland: het hoogste punt is bereikt! Vlag in top op Rietland: het hoogste punt is bereikt! Vlag in top op Rietland: het hoogste punt is bereikt! Vlag in top op Rietland: het hoogste punt is bereikt! Vlag in top op Rietland: het hoogste punt is bereikt! Vlag in top op Rietland: het hoogste punt is bereikt! Vlag in top op Rietland: het hoogste punt is bereikt! Vlag in top op Rietland: het hoogste punt is bereikt!
07 juni 2019

De vlag hangt in top op wooneiland Rietland: het hoogste punt is bereikt! Op donderdag 6 juni vierden we deze mijlpaal samen met de kopers. Ook vrienden en familieleden van de kopers waren hierbij aanwezig. Niemand minder dan Prins Carnaval, toevallig één van de kopers van de woningen, hees de vlag tijdens het feestelijke moment. De bouw van de woningen startte begin maart. Naar verwachting zijn de zes gelijkvloerse patiowoningen eind 2019 gereed.

Eerste kijkje in de woningen
Voor de kopers was het dubbel feest. Zij vierden niet alleen dat het hoogste punt is bereikt, maar namen ook voor het eerst een kijkje in hun toekomstige woning. Een bijzonder moment, want tot nu toe konden ze de woning alleen van de buitenkant bewonderen vanaf de De Ruijterweg. Nu ze er daadwerkelijk doorheen konden lopen, werd het een stukje ‘echter’. De kopers kijken dan ook al uit naar het volgende kijkmoment, wat waarschijnlijk in september plaatsvindt.