Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Van den Hurk Makelaars o.z.
Van den Hurk Makelaars o.z.
Heuvelplein 55a
5741 JJ Beek en Donk
t. 0492 45 01 51
e. info@vandenhurkmakelaars.nl
w. vandenhurkmakelaars.nl
Van Helvoort Makelaardij
Van Helvoort Makelaardij
Ridderplein 5
5421 CV Gemert
t. 0492 - 37 11 90
e. makelaar@van-helvoortbv.nl
w. vanhelvoortmakelaardij.nl
Hendriks Coppelmans
Hendriks Coppelmans
Ron Cornelissen
Loopkantstraat 11
5405 NB Uden
t. 0413 26 48 33
e. kopersbegeleiding@hendrikscoppelmans.nl
w. hendrikscoppelmans.nl
payoff
header
U bent hier: woningaanbod patiowoning langskap

Patiowoning Langskap

Patiowoning Patiowoning Patiowoning Patiowoning Patiowoning Patiowoning

TYPE LANGSKAP
Er zijn in Rietland in totaal 6 patiowoningen waarvan drie van het type langskap (kavel 1, 3 en 5). Het dak van dit type woning loopt parallel met de straat en heeft aan de voorzijde een dakkapel voor natuurlijke lichtinval. de woning is gelijkvloers en heeft een compleet woonprogramma op de begane grond (slaapkamer en badkamer zijn beneden). De eerste verdieping heeft een zee aan extra ruimte en biedt veel mogelijkheden.
Op de plattegrond kunt u de indeling van de woning zien. Deze is op de begane grond identiek aan type dwarskap. 

ALLES GELIJKVLOERS
Gelijkvloers wonen is ideaal voor nu, maar ook voor de toekomst. de woningen zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor 55-plussers. De woningen hebben een ruime entree met garderobe, meterkast en toilet; een lichte woonkamer met open keuken in hoekopstelling; een royale slaapkamer en een complete badkamer ensuite met douche, wastafel en tweede toilet. In de berging bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger. Dus ook daarvoor hoef je niet naar boven.
Een vaste trap in de hal leidt naar de royale eerste verdieping. Deze heeft een vrij indeelbare ruimte die je naar eigen inzicht vorm kunt geven, bijvoorbeeld als hobbyruimte of als extra slaapkamer voor opgroeiende kinderen of kleinkinderen.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Als duurzame bouwer vinden wij het belangrijk dat uw woning klaar is voor de toekomst. Daarom bouwen we de patiowoningen gasloos.

KLASSIEKE UITSTRALING
De woningen hebben een mooie kleurstelling. Ze worden gebouwd met in een lichte kleur gekeimde gevels en donkere gebakken pannen. De metselwerkaccenten rond de voordeur en ramen geven de woningen een karakteristiek, statig uiterlijk. Er zijn diverse gevelindelingen, waardoor een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Het grote raam in de voorgevel op de begane grond maakt de woning heerlijk licht. De verbindingsruimte tussen het eetgedeelte en de slaapkamer heeft een glazen pui, waar nog meer licht door naar binnen valt.

TUIN AAN HET WATER
De woningen liggen rustig op een eiland en hebben de achtertuin direct aan het water. Je hebt vanuit zowel de keuken, de eetkamer als de slaapkamer zicht op de tuin. De woning heeft een eigen oprit en er is een mogelijkheid om een carport te plaatsen. Naast de woning staat een buitenberging, die ook een handige achterom is naar de tuin.

Bekijk een 360 graden beeld voor een impressie van de woning en de ligging aan het water.


EXTRA'S NAAR WENS
Naar wens kun je kiezen voor onderstaande extra's. De makelaar vertelt je hier graag meer over. 


  • Uitbouw tuinkamer XL
  • Uitbouw tuinkamer en portaal
  • Carport
  • Indeling van de eerste verdieping
Woningtype
Patiowoning

Aantal
3

Inhoud
375 m3

Woonoppervlakte
97 m2

Perceeloppervlakte
173 m2

Prijzen
vanaf € 315.250,- v.o.n.
tot € 325.750,- v.o.n.